Rólunk

alt

A Hajdú-Bihar megyei Autóközlekedési Tanintézet -közismertebb nevén ATI-, már több mint 65 éve ismert, nagy hagyományokkal rendelkező autósiskola.

A KPM Autóközlekedési Tanintézet utódja, mely 1949-ben alakult az országban első autósiskolaként. A Tanintézet nem csupán oktatással, hanem oktatásfejlesztéssel valamint szigorú szakmai továbbképzésekkel is foglalkozott és a közlekedési oktatás élvonalát képviselte és képviseli a mai napig.

Autósiskolánk a gazdasági tényezők változása miatt 1999-től kft-ként működött tovább, majd 2010-ben a vállalkozás apáról fiára szállt, friss lendületet hozva az iskola életébe.  Új irodát nyitottunk az Erzsébet utcán, melyet egykori, felújított falitablók,és régi makettek tesznek hangulatossá.

A régmúlt természetesen párosul egy kulturált, korszerűen berendezett ügyfélfogadóval és tanteremmel is, ahol a hosszú évek gyakorlatának megfelelő magas színvonalú oktatásban lesz része minden jogosítványra vágyó tanulónak.

Árpolitikánkat a korrekt, rejtett költségek- és akciók nélkül is pénztárcabarát árazás jellemzi, így a jogosítvány széles réteg számára elérhető és megfizethető.

Szeretnénk a túlkínálat okozta felhígult piacon továbbra is értéket közvetíteni, olyan célcsoportot megszólítani, akiknek van igénye kulturált környezetben, színvonalas gépjárművezető oktatásban részesülni.

Reméljük a hírünk Önhöz is elér és hamarosan új ügyfélként kopogtat nálunk!